Zdjęcie Artykułu

09.09.2013

W związku z rozpowszechnianiem nieprawdziwych informacji o nieudostępnieniu terenu na organizację festynu przez Stowarzyszenie Wspólnota Garbowska informuję i podaję do wiadomości publicznej korespondencję w powyższej sprawie.

Garbów, dnia 2013-09-09

W związku z rozpowszechnianiem nieprawdziwych informacji o nieudostępnieniu trenu na organizację festynu przez Stowarzyszenie Wspólnota Garbowska informuję i podaję do wiadomości publicznej korespondencję w powyższej sprawie.

1. Pismo o wyrażeniu zgody z dnia 28 sierpnia 2013 r....

2. Treść proponowanej umowy na przekazanie terenu i budynku starej szkoły, która czeka na podpis ze strony przedstawicieli Wspólnoty Garbowskiej;...

3. Pismo z dnia 4 września 2013 r....

Wójt Gminy Garbów

Kazimierz Firlej

Liczba wyświetleń: 1128
- wodomierze uslugikom
Multimedialna Izba Tradycji unia LGD Kraina Wokół Lublina lgd Galeria Zdjęć galeria Monitor Polski orzel Dzienniki Urzędowe orzel E- mapa Gminy Garbów Mapa
bigboxbg

Głos Garbowa

Od lutego 1991 roku Towarzystwo Przyjaciół Ziemi Garbowskiej wydaje "Głos Garbowa" - miesięcznik na łamach którego zamieszczane są informacje dotyczące wydarzeń w gminie i regionie, prezentowana jest wielowiekowa historia, a także twórczość artystyczna mieszkańców.

POBIERZ AKTUALNY NUMER: grudzień 2018 (336)